Vytisknout tuto stránku
středa, 15 září 2021 21:55

JANA CHOROBINSKÁ

Dvojkou za Leem Luzarem na kandidátce KSČM Moravskoslezského kraje je Jana Chorobinská.

Vystudovala Obchodní akademii v Šenově u Nového Jičína a později během práce bakalářským titulem ukončila studijní obor Ekonomika a management na Vysoké škole podnikání a práva v Ostravě.

Nejprve pracovala ve společnosti Framex v Hladkých Životicích, kde působila rok jako účetní výrobního úseku. Poté nastoupila na Městský úřad ve Fulneku, kde působila tři roky na pozici referentky životního prostředí a poté 6 let na pozici hlavní účetní.

V průběhu rodičovské dovolené začala vykonávat funkci účetní v příspěvkové organizaci Městské kulturní centrum Fulnek, kde poté nastoupila na plný úvazek jako ekonomka, a to na dobu 9 let. Její pracovní náplň zahrnovala i starost o provoz restaurace a podílela se i na organizaci kulturních akcí. Před 2 lety nastoupila na pozici vedoucí finančního odboru na Městském úřadě ve Vítkově.

Od roku 2018 je zastupitelkou města Fulneku a zároveň členkou Komise pro životní prostředí a strategický rozvoj města. Předtím působila tři roky ve funkci členky Finančního výboru města Fulneku.

V Poslanecké sněmovně by se chtěla věnovat především ekonomickým tématům, tématům v oblasti životního prostředí či kultury.

Má ráda tanec, turistiku, vycházky do přírody s rodinou, psem a kolektivní sporty.

Janě Chorobinské je 41 let, je vdaná a má dvě děti.

Zveřejněno v Aktuality
Joomla SEF URLs by Artio